Burak Özçivit’ten Kuruluş Osman’la ilgili flaş açıklama! ‘Yeni sezonda…’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’ın başrolünde yer alan Burak Özçivit’ten dizi hakkında müjdeli haber geldi. Ünlü oyuncu 5 sezonluk anlaşmasının olduğu ‘Kuruluş Osman’ dizisiyle ilgili olarak ‘Önümüzdeki sezon…

Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit önceki gün bir mağazanın açılışına katıldı. Özel yaşamı ve dizi hakkında mühim açıklamalar icra eden Burak Özçivit müjdeli haberi duyurdu.

Ünlü oyuncu 5 sezonluk anlaşmasının olduğu ‘Kuruluş Osman’ dizisiyle ilgili olarak ‘Gelecek sürem da devam edecek’ açıklamasını yapmış oldu. Haziran ayında 4. yılı bitecek olan dizi çarşamba günleri seyircisi ile buluşuyor.

Burak Özçivit 1

Yakışıklı oyuncu ek olarak, Katar ziyaretleriyle ilgili de “Yeniden gideceğim. Ülkemizi yurt haricinde tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz” açıklamasını yapmış oldu.

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere nazaran; Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özçivit, “Çok şık giyiniyorsunuz. Bir modacıyla mı çalışıyor musunuz?” sorusu sonrası eşi Fahriye Evcen’i işaret etti. Burak Özçivit’in şıklığının mimarı eşi Fahriye Evcen çıktı.

Burak Özçivit 3

Özçivit, “Çok şık giyiniyorsunuz. Bir modacıyla mı çalışıyor musunuz?” sorusuna, “Yüzü olduğum marka ile iletişim halindeyiz. Fahriye (Evcen) de çok yardım ediyor. Evden çıkarken kombinimi eşimle birlikte hazırlıyoruz” dedi.

Burak Özçivit’ten Kuruluş Osman’la ilgili flaş açıklama! ‘Yeni sezonda…’