“Bir Okul da Sen Yap” kampanyası çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı ile Güney İnşaat Ltd. arasında Yenierenköy Lisesi’ne yeni derslik, idari bina ve kantin yapılmasına ilişkin protokol imzalandı – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Manşet

 “Bir Okul da Sen Yap” kampanyası çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı ile Güney İnşaat Ltd. arasında Yenierenköy Lisesi’ne yeni derslik, idari bina ve kantin yapılmasına ilişkin protokol imzalandı

 

 “Bir Okul da Sen Yap” kampanyası çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı ile Güney İnşaat Ltd. arasında Yenierenköy Lisesi’ne yeni derslik, idari bina ve kantin yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre protokole, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile Güney İnşaat Ltd. Direktörü Sertaç Uzun imza koydu.

Protokol kapsamında Güney İnşaat Ltd., hazırlanan projeye uygun olarak Yenierenköy Lisesi’ne yeni derslik, idari bina ve kantin binası inşa ederek, Bakanlığa teslim edecek.

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu protokolün imzalanmasının ardından yaptığı konuşmada, eğitime yapılan yatırımın önemine dikkat çekerek, ülke eğitimine daha çağdaş ve donanımlı okullar kazandırmak için canla başla çalıştıklarını söyledi. Çavuşoğlu, bu kapsamda hayata geçirdikleri, “Bir Okul da Sen Yap” kampanyasına birçok iş insanının destek verdiğini dile getirdi.

6 Şubat’tan sonra toplumsal dayanışma ruhu ile hareket ettiklerini belirten Çavuşoğlu, “Çağdaş ve donanımlı yeni okul binalarını eğitimimize kazandırmak adına değerli iş insanlarımızla çok önemli protokollere imza atıyoruz. Bu dayanışma ruhu ile hareket etmeye ve okullarımızın yaşadığı fiziki sıkıntıları gidermek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Çavuşoğlu konuşmasının sonunda, eğitime ve ülke gençliğine verdikleri destekten dolayı Güney İnşaat ve Direktörü Sertaç Uzun’a teşekkür ederek, imzalanan protokolün hayırlı olmasını temenni etti.

Güney İnşaat Ltd. Direktörü Sertaç Uzun da, ülke gençliğine ve eğitimine destek vermekten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, imzaladıkları protokolün kendileri için büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Kendilerine bu imkanı yaratan Bakan Nazım Çavuşoğlu ve ekibine teşekkür eden Uzun, güzel bir projeye imza atacaklarını söyledi.

Uzun konuşmasının sonunda, protokolün bölgeye ve ülke gençliğine hayırlı olmasını temenni etti.

Bir yanıt yazın