Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Azra Kayıkçı’sı belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan’ın başrolde olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam’ın dizisinde Azra Kayıkçı rolüne başarıya ulaşmış oyuncu Sahra Şaş yaşam veriyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ekibine ekibine Sahra Şaş dahil oldu. Güzel Adamlar Medya’nın üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam’da Sahra Şaş, Azra Malek (Kayıkçı’nın kızı) karakteriyle 25 Nisan Salı günü ekrana gelecek 28.bölümde izleyici karşısına çıkacak. Dizide Kayıkçı’yı canlandıracak oyuncu ise hemen hemen belli değil.

Ateş’in hayatına ameliyatını icra eden doktoru olarak girip Firuze tarafınca da desteklenecek. Ancak Azra görünmüş olduğu benzer biçimde biri çıkmayacak.

Ekran Alıntısı

Azra Malek, İran’ın Tahran kentinde oldukça çocuklu bir ailenin en son evladı olarak dünyaya geldi. Kendisinden büyük üç ağabeyi ve üç ablası var. Azra’nın doğumundan dört yıl sonrasında anası Ahsen vefat edince Azra’nın bakımıyla ufak ablası Nevin ilgilenir. Babası Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanına Kayıkçı mahlasıyla nam salan kişidir. Silah tutmayı, yabani doğayı ve avlanmayı babasından öğrenir. Bu nedenle ailenin öteki kız evlatlarından değişik olarak birazcık adam evladı benzer biçimde yetişir.

vghgfhf

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Azra Kayıkçı’sı belli oldu