Babala TV Muharrem İnce programı ne zaman yayında, saat kaçta? Babala TV Muharrem İnce bölümü yayınlandı mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Oğuzhan Uğur’un Babala TV Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu. Programın 9 dakikalık tanıtımı sosyal medyada oldukça konuşuldu. Programın tamamını…

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Oğuzhan Uğur’un Mevzular Açık Mikrofon programına katıldı. Tanıtımı gösterilen program sosyal medyanın gündemine oturdu. Programdaki gerilmiş anlamış olur odukça dikkat çekti. 9 dakikalık tanıtımı vaka olan programın tamamını seyretmek isteyenler Babala TV Muharrem İnce programı ne vakit yayında, saat kaçta? Babala TV Muharrem İnce kısmı gösterildi mı? benzer biçimde soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte program hakkında tüm merak edilenler…

Muharrem İnce’nin konuk olduğu Babala TV Mevzular Açık Mikrofon programının çekimleri 11 Nisan’da yapılmıştı. Program bugün saat 21:30’da Youtube’da Babala TV kanalında seyircilerle buluşacak.

Youtuber Oğuzhan Uğur siyasal adları konuk etmiş olduğu programlarıyla adından söz ettiriyor. Uğur son olarak Memleket Partisi Genel Başkanı ve 13. cumhurbaşkanı talibi Muharrem İnce’yi konuk aldı.

oğuzhan ığur

Sosyal medyaya meydana getirilen çekimden kareler de düşürken Uğur da bir paylaşımda bulunmuş oldu.

Oğuzhan Uğur paylaşımında “Muharrem İnce kısmı azca evvel bitti. 7 saat 15 dakika sürdü. Salonda CHP’liler ve TİP’liler ağırlıktaydı. Ak partililer, Zafer partililer, HDP’liler ve hatta LDP’liler de vardı. Yani Sn. İnce’ye sağlı sollu sorular geldi diyebiliriz. Her zamankinden gerilmiş bir ortam vardı fakat kazasız belasız bitirdik oldukça şükür. Ben gene harikaydım tabii” dedi.

Babala TV Muharrem İnce programı ne zaman yayında, saat kaçta? Babala TV Muharrem İnce bölümü yayınlandı mı?