Alişan o yorumlara ateş püskürdü! ”Pisliğini çıkarmayalım…”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Alişan-Buse Varol çifti, önceki gün dört yaşındaki oğulları Burak Tektaş ile Akmerkez’de kameralara takıldı. Alışverişe geldiklerini söyleyen meşhur çift, soruları da yanıtsız bırakmadı. Buse Varol yeni proje sorusunu yanıtlarken…

Dostlar Mahallesi dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya süregelen Alişan ile Buse Varol, 2018’de nikâh masasına oturdu. 2019’da oğulları Burak’ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olan meşhur çift, 2021’de kızları Eliz’i kucaklarına aldılar.

Ünlü çift, önceki gün dört yaşındaki oğulları Burak Tektaş ile Akmerkez’de kameralara takıldı. Buse Varol yeni projeler ile alakalı suali yanıtlarken eşi Alişan’ın elindeki içeceğini köpürterek gülmesi dikkat çekti.

alişan 1

Ünlü türkücü ilk olarak bu paylaşımın altına ‘Hiç bir art niyetim yoktu baştan söyliıyim de’ yazdı sadece ardı arkası kesilmeyen eleştirelere daha fazla dayanamayan Alişan adeta ateş püskürdü.

alişan 2

Alişan meydana getirilen çirkin yorumlara; ‘Karısına el kaldırmış, aldatmış birine nazaran benim yaptığım .ok daha fena bir davranış olmuş ki görüyorum yazdıklarınızı. Haklısınız! Bir paylaşım görelim de Alişan’a ve Buse’ye iyi mi fena şeyler yazabiliriz, kavga ettirebiliriz diye bekleyenlere fırsat verdiğim için ben hatalıyım, onda da haklısınız. Ama bence artık çıkarmayalım..(Pisliğini) olur mu? Bizimle uğraşmayın lütfen.. Rica ediyorum olur mu? Çok rica ediyorum’ diye cevap verdi.

alişan yorunm

Alişan o yorumlara ateş püskürdü! ”Pisliğini çıkarmayalım…”