Akasya Durağı’nın Nurten’i Cansu Gültekin’in son hali ağızları açık bıraktı! Bakan bir daha baktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bir devrin efsaneleşmiş dizisi Akasya Durağı özet bölümleriyle hala oldukça izleniyor. Fenomen dizideki oyuncuların son halleri ise merak ediliyor. Dizide Suat Sungur’un canlandırdığı Mehmet Hoca ve Binnur Şerbetçioğlu’nun yaşam…

2008 ile 2012 yılları içinde gösterilen Akasya Durağı dizisi hala özet bölümleriyle büyük ilgi görüyor. Döneme damga vuran dizilerden biri olan Akasya Durağı’nın başrollerini Zeki Alasya, Levent Üngan, Cezmi Baskın, Aslı Altaylar, Onur Şan ve Pelin Sönmez benzer biçimde adlar paylaşıyordu.

Akasya Durağı oyuncularının şimdiki halleri dizinin fanatikleri tarafınca oldukça merak ediliyor. Bu adlardan biri de dizide Mehmet Hoca ve Şükran’ın kızları olan Nurten kısaca Cansu Gültekin…

nurten 2

Sosyal medyayı etken olarak kullan genç oyuncunun iddialı ve yürekli pozları sosyal medyada beğeni topluyor.

nurten 3

Gültekin’e sosyal medyada; ‘Çok güzelsin’, ‘Sırf seni görmek için Akasya Durağı izliyorum’, ‘Bu güzellik halis mi’ benzer biçimde yorumlar yapılıyor.

Cansu Gültekin 1

Cansu Gültekin, 16 Mayıs 1990 senesinde İstanbulda dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünden mezun oldu.

Cansu Gültekin 2

Akasya Durağı’nın Nurten’i Cansu Gültekin’in son hali ağızları açık bıraktı! Bakan bir daha baktı