Aile’nin yıldızı Serenay Sarıkaya’nın annesini görenler çok şaşırıyor! ‘Güzelliğin nereden geldiği belli’ – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Magazin

Aile’nin yıldızı Serenay Sarıkaya’nın annesini görenler çok şaşırıyor! ‘Güzelliğin nereden geldiği belli’

Dün akşam sürem finali bölümüyle sosyal medyaya damga vuran Aile dizisinde Devin karakterine yaşam veren Serenay Sarıkaya’nın annesini görenler şaşıp kaldı. Güzelliği ve fit görüntüsüyle beğeni toplayan Ümran Seyhan’a, ”Serenay’ın…

Son olarak Netflix’te yayınlanann Şahmaran ile büyük ses getiren Serenay Sarıkaya şu sıralar Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Aile’de Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde yer alıyor. Güzelliği ve başarıya ulaşmış oyunculuk performansıyla dikkat çeken meşhur ismin annesini görenler şaşıp kalıyor.

Serenay Sarıkaya’nın annesini görenler ‘Güzelliğin nereden geldiği belli’, ‘Bu güzellik genetikmiş’ demeden edemiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla beğeni toplayan Serenay Sarıkaya’nın anası Ümran Seyhan, fit görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Serenay Sarıkaya anası 2

Ümran Seyhan’ın paylaşımlarına beğeni ve yorum yağıyor. Sarıkaya’nın anası Ümran Seyhan, 1.85 uzunlukta. Kızından uzun olan Seyhan fit fiziğiyle övgü topluyor.

Serenay Sarıkaya anası 1

Sernay Sarıkaya’nın anası Ümran Seyhan Serenay Sarıkaya hemen hemen 7 yaşlarındayken eşi Mustafa Sarıkaya’dan boşanarak yaşamını Antalya’da devam ettirmiş.

ÜMRAN Seyhan 2

Ümran Seyhan kızı Serenay Sarıkaya’nın da kendini geliştirmesi için uzun seneler elinden geleni yapmış.

ÜMRAN Seyhan 1