Aile yeni bölüm ne zaman, bu akşam mı? Aile 13. bölüm sezon finali hangi gün?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Aile dizisinin yeni kısmı hakkında araştırmalar hız kazanmıştır. Show Tv’nin fenomen dizisi Aile sürem finali yaparak ekrana kısa bir ara verecek. Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yer almış olduğu dizinin yeni…

Aile dizisinin 13. sürem finali kısmına dair araştırmalar yoğunlaştı. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaşmış olduğu dizinin orijinal senaristliğini Hakan Bonomo kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız oturuyor. Dizinin takip edenleri ise sürem finali bölümünün ne vakit yayınlanacağını araştırıyorlar. Peki, Aile yeni bölüm ne vakit, bu akşam mı? Aile 13. bölüm sürem finali hangi gün? İşte tüm detaylar…

Aile dizisinin 13. sürem finali kısmı yarın saat 20:00’da seyircisinin karşısına çıkacak. Bu akşam ise dizinin yeniden kısmı ekrana gelecek.

Aile 2

Hülya’nın verdiği karardan sonrasında Aslan’ı öldürmeyi planlayan İlyas, büyük bir sürprizle karşılaşır. Karşılıklı silahlar patlamadan derhal ilkin İlyas, evlatlık sırrı ve ailenin kanlı geçmişiyle ilgili Aslan’a büyük bir ipucu verir. Şimdi Aslan’ın aklında tek bir sual vardır. İlyas’ın söyledikleri doğru mudur?

Aile 4

Sevdiği insanın ölümle burun buruna geldiğini öğrenen Devin, hamile bulunduğunu Aslan’a söyler. Aslan almış olduğu habere oldukça sevinir sadece Devin bu bebeği doğurmamakta kararlıdır. Aslan, Devin’e doğacak bebekleriyle yeni bir yaşam kurmanın mümkün bulunduğunu kanıtlamaya çalışacaktır.

Kıymet’ten gelen bir telefon Hülya’yı harekete geçirir. Diğer taraftan Aslan da evlatlık olan çocuğun kim bulunduğunu öğrenmek için planını işletmeye adım atar.

Aile 5

Aslan evlatlık olan çocuğun kim bulunduğunu öğrendiğinde ortaya çıkan gerçek, Aslan ve Hülya’nın ilişkisini derinden sarsar. Diğer taraftan bu gerçeği Cihan da öğrenir. Devin’in kliniğine gider. Klinikte yaşananlardan sonrasında Devin, terapi seanslarını sonlandırma sonucu alır.

Aile yeni bölüm ne zaman, bu akşam mı? Aile 13. bölüm sezon finali hangi gün?