KTTFAD’dan önemli kararlar – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

KTTFAD’dan önemli kararlar

[ad_1]

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetimi, Hasan Topaloğlu başkanlığında özel gündemle bir toplantı gerçekleştirdi. Dernek lokalinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, yeni sezonda antrenörlerin maçlara giriş kartları başvurusu yapılması ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’yla yapılan görüşmenin ardından yeni sezonda görev yapacak olan Antrenörlerin, Antrenörler Derneği’nden de yazı alınarak sözleşme yapılması kararları alındı.
Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği tüzük değişikliği sonrasında ise 20 kişilik yönetim kurulu oluşturulabileceği kararı da üretildi.
Bu arada Süleyman Göktaş Antrenör Gelişim seminerine mazaretli olarak katılamayan antrenörlere yönelik “Mazaret Seminer” yapılması konusunda da karar alınırken, Süleyman Göktaş Antrenör Gelişim seminerine katılan antrenörlerin listesi yönetim tarafından Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na verilecek. Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği tarafından ilk kez düzenlenecek olan “KKTFAD Kupası” detayları ve katılacak takımların belirlenmesi konusunda alınan kararlar ve karşılaşmayı oynayacak takımlar ve maç tarihi yakın zamanda açıklanacak. Yönetim kurulu ayrıca, yeni başlayacak olan 2023-2024 futbol sezon öncesinde görev yapacak olan süper lig ve 1. Lig antrenörlerinin motivasyonunu artıracak, kokteyl gecesi düzenleme kararı da aldı. Öte yandan alınan bir diğer karara göre ise “Antrenör Gelişim Semineri” gelecek yıl Mayıs 2024’de yapılacak.



[ad_2]

Bir yanıt yazın