KKTC Vakıflar’ın Avrupa sınavı… – DT Kıbrıs Haber – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

KKTC Vakıflar’ın Avrupa sınavı… – DT Kıbrıs Haber

[ad_1]

(BRTSPOR) Türkiye Süper Lig ve Avrupa temsilcimiz KKTC Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu organizesi “Euro Cup 3”de hafta sonunu bekliyor.

Dün turnuvanın yapılacağı İtalya’ya giden ve maçlarını hafta sonu oynayacak takımda; ESF Başkanı Ahmet Akdeniz, Murat Ekşi, Günay Kibrit, Vedat Küçük Yılmaz, Umutcan Yaşar, Mahmut Yavşan ve Erkan Taşçı yer alıyor.

Müsabakalar öncesi BRTSPOR’a açıklama yapan takımın skorer oyuncusu Murat Ekşi hedefin turnuvayı ilk sırada tamamlamak olduğuna vurgu yaptı.

Vakıflar’ı kaydettiği sayılarla her maçta sırtlayan Murat Ekşi, İspanya temsilicisi Amfiv’le oynayacakları ilk maçı almalarının önemine değinerek “İlk maç turnuvalara başlangıç açısından daima önemlidir. Şampiyonluk hedef ama burada olmak ve ülkeyi temsil etmek de bir başarıdır” ifadelerini kullandı.

KKTC Vakıflar “Euro Cup 3’deki maçlarını günde 2 karşılaşma olmak üzere 8-9 Mart tarihlerinde oynayacak. Vakıflar’ın grubunda ev sahibi İtalya, İspanya ve Fransa temsilcileri var.



[ad_2]

Bir yanıt yazın