“Kadın İsterse Her Şey Mümkün” Telsim Vodafone Global Mağazası İskele’de törenle hizmete başladı – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KKTC

“Kadın İsterse Her Şey Mümkün” Telsim Vodafone Global Mağazası İskele’de törenle hizmete başladı




 

 

Çalışma yaşamında yeni bir ilkle karşı karşıyayız…

“Kadın İsterse Her Ṣey Mümkün” sloganıyla , ülkede ilk kez çalışanlarının tamamı kadınlardan oluşan bir mağaza hizmete girdi.

Telsim Vodafone global mağazası İskele’de törenle hizmete başladı.

 

 

Ülkede ilk kez yatırımcısı ile çalışanlarının tamamı kadınlardan oluşan mağazanın açılışında konuşmalar da yapıldı.

 

Telsim Bireysel İş Birimlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinan Gezen, mağazanın kadının ve kadın emeğinin toplumsal ve ekonomik hayattaki yerini sağlamlaştırmak için katkı sağlayacağını söyledi.

Mağazanın direktörü Bilen Sayılı Bozkırlı da yaptığı konuşmada bir kadın girişimci olarak kadın emeğine büyük önem verdiğini ve bu amaçla çalışanların tamamının kadınlardan oluştuğunu kaydetti.

Kadınlara yönelik atılan her adımın ve sağlanan iş imkanlarının önemine değinen Bozkırlı, hükümet yetkililerin de kadınların iş hayatına eşit katılımını sağlamak için gereken yerlerde pozitif ayrımcılık uygulaması gerektiğini belirtti.

Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz ile Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar da teknoloji ile kadını buluşturmanın ve kadın emeğine katkı koymanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.

 

İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu da Kıbrıs Türk kadınının çalışkan, üretken ve fedakar olduğunu dile getirdi.
Toroslu, kadın girişimcilerin her alanda desteklenmesi ve üretime dahil
olmalarının önemine de vurgu yaptı.

BRT

 

 

 

 



Bir yanıt yazın