Japonların Uzun Yaşam Sırrı Ortaya Çıktı! 100 Yaşını Aşmalarının Ardındaki Mucizevi Besinler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Japonların Uzun Yaşam Sırrı Ortaya Çıktı! 10… Japonya, dünyanın en uzun yaşayan insanlarını barındırıyor ve uzmanlar bu uzun ömrün arkasındaki sırrın beslenme alışkanlıkları olduğunu belirtiyor. Ünlü Japon diyetisyen, uzun yaşamın formülünü açıkladı. İşte sır gibi saklanan o mucizevi besinler…

Japonya, dünyanın en yaşlı insanlarının büyük bir çoğunluğuna ev sahipliği yapmaktadır. Japonlar, uzun ve sağlıklı bir yaşam sürme konusuna büyük önem vermektedir. Ünlü bir Japon diyetisyen, 100 yaşına kadar sağlıklı bir yaşam sürmenin sırlarını açıkladı. Bu sırlar arasında dikkat çeken en önemli faktör ise beslenme alışkanlıklarıdır.

sporty.jpg

Ünlü Japon diyetisyene göre, tüketilen besinler doğrudan insan yaşamını etkilemektedir. Diyetisyen, büyükannesinin 92 yaşından daha uzun süre yaşamasının ardında gıdayı bir tür ilaç gibi görmesinin etkili olduğunu ifade etmektedir. Japon diyetisyene göre, bazı besinleri tüketmek, 100 yıldan daha uzun bir ömre sahip olmanıza katkı sağlayabilir.

TATLI PATATES

Japon diyetisyen, uzun yaşamın sırrı olarak tatlı patates tüketmeyi önermektedir. Bu besinin yüksek besin değerleriyle bilinmesi, ülkemizde de giderek daha popüler hale gelmektedir.

japonlarh.jpg

BALIK

Japonların en sevdikleri gıdaların başlangıcında hiç şüphesiz ki balık geliyor. Japonlar, özellikle ton balığı, tuna balığı ve somonu sık tüketiyorlar.

TURP

Japonya halkının en sevdikleri ve sofralarından eksik etmedikleri lezzetlerin başlangıcında turp gelir. Bağışıklık sistemini güçlendiren turp, virüs ve mikroplara karşı da oldukça etkili bir koruyucu.

YOSUN

Japonlar, yosunun uzun bir yaşam için gereken tüm mineral ve vitaminleri içerdiğini düşünüyor. Japon diyetisyene göre tip-2 diyabet, kalp rahatsızlıkları gibi tüm kronik ve riskli hastalıklardan yosun tüketerek kurtulmak mümkün.

yasam.jpg

NİŞASTASIZ PİRİNÇ

Hemen hemen her öğünde görülen özel nişastasız pirinçler, Japonların uzun yaşam sırlarından biri. Bu pirinç ile nişasta gibi zararlı bir maddeden uzak durmuş oluyorlar. Böylelikle ciltlerinin daha genç görünmesini mümkün kılıyorlar.

Japonların Uzun Yaşam Sırrı Ortaya Çıktı! 100 Yaşını Aşmalarının Ardındaki Mucizevi Besinler

Yorumlar kapalı.