Güniken 8 gün daha tutuklu kalacak – DT Kıbrıs Haber – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
POLİSİYE

Güniken 8 gün daha tutuklu kalacak – DT Kıbrıs Haber

[ad_1]

Girne’de hafta sonu meydana gelen trafik kazasında, 22 yaşındaki Cihan Yüksel’in ölümüne sebebiyet veren CS 366 plakalı araç sürücüsü Gökmen Güniken ek tutukluluk talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Tahkikat sorumlusu Girne Trafik Şubesinde görevli Polis Çavuşu Nadir Timuçin, mahkemede verdiği ifadede, zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Kazanın oluş şeklini mahkemeye aktaran tahkikat sorumlusu, Gökmen Güniken’in kullandığı ve kontrolünü yitirdiği aracın Büşra Yavuz, Begüm Döşkaya ve Cihan Yüksel’e çarptığını , ardından kaldırımdaki tabela ve ağaca çarparak durabildiğini kaydetti.
Zanlının alkol testinin negatif çıktığını ancak uyutucu bir madde alıp almadığını belirlemek için kan testi, yapıldığını dile getiren tahkikat sorumlusu, test sonuçlarının beklendiğini söyledi.

Kazada ağır yaralanan Büşra Yavuz’un kroner yoğun bakım servisinde, Begüm Döşkaya’ nın da genel cerrahi servisinde tutulduğunu söyleyen tahkikat sorumlusu,derin koma halinde olan Büşra Yavuz’un hayati tehlikesinin devam ettiğini ve uyanamama ihtimalinin olduğunu ifade etti.

İncelenecek kamera görüntüleri , alınacak tanık ifadeleri bulunduğunu kaydeden tahkikat sorumlusu, tahkikatın selameti için zanlının tutukluluk süresinin 8 gün daha uzatılmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının tutukluluk merinin 8 gün daha uzattı.



[ad_2]

Bir yanıt yazın