Gençlik Merkezi Birliği’nin bu yıl ikincisini düzenlediği “Üreten Gençler Buluşması” yapılıyor – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Manşet

Gençlik Merkezi Birliği’nin bu yıl ikincisini düzenlediği “Üreten Gençler Buluşması” yapılıyor




Başbakanlık Gençlik Dairesi,  Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı  ile Gençlik Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Üreten Gençler Buluşması dün başladı.

Etkinliğin açılışına Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ersan Saner, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, TİKA Lefkoşa Temsilcisi Havva Pınar Özcan Küçükçavuş, Başbakanlık Gençlik Dairesi Müdürü Hasan Eren ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gençlik Merkezi Birliği bahçesinde gerçekleşen etkinlikte Cumhurbaşkanı Tatar, kurulan stantları dolaşarak genç üreticilerle sohbet etti, düzenlenen gösterileri izledi.

Genç üreticilere yapılan çalışmaları takdir ettiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, ülke gelişimi için gençlerin ve üretmenin önemini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Tatar, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederek, gençlere başarılarının devamını diledi.

“Zanaat Sanatla Gençler Halkla Buluşuyor” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, 167 genç, ürettikleri ürünlerini kurulan stantlarda sergileme ve satış yapma fırsatı buldu.

Lefkoşa’daki Gençlik Merkezi Birliği’nde yer alan etkinlikte bazı gençler şarkı ve sahne performansı da sergiledi.  Üreten Gençler Buluşması etkinliği bugün sona erecek.