Erdoğan’dan Çağlayan Adliyesindeki saldırıya ilişkin açıklama – DT Kıbrıs Haber – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Türkiye

Erdoğan’dan Çağlayan Adliyesindeki saldırıya ilişkin açıklama – DT Kıbrıs Haber

[ad_1]

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çağlayan Adliyesi’ndeki saldırıya ilişkin, “Türkiye hiçbir ayrım yapmadan tüm terör örgütleriyle ve destekçileriyle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir.” dedi.

Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi’nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’ne katıldı.

Buradaki konuşmasına, Çağlayan Adliyesi’nde meydana gelen terör saldırısı nedeniyle adalet camiasına ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek başlayan Erdoğan, “zamanında müdahaleleri ile hain saldırıyı başarıyla bertaraf eden” güvenlik güçlerini tebrik etti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

“Biri kadın, diğeri erkek iki terörist alçak emellerine ulaşamadan görevli polislerimiz tarafından etkisiz hale getirilmiştir. Türkiye hiçbir ayrım yapmadan tüm terör örgütleriyle ve destekçileriyle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Yaralılarımıza Rabb’imden acil şifalar diliyorum. Yaralılarımızdan da bir tanesinin Hakka yürümüş olmasından dolayı ona da Allah’tan rahmet diliyorum. Kahraman polislerimizin tek tek alınlarından öpüyorum.”



[ad_2]

Bir yanıt yazın