BRTK SPOR yeni yayın dönemine hazır – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

BRTK SPOR yeni yayın dönemine hazır




BRT yeni yayın dönemi 2 Ekim Pazartesi günü başlarken, büyük ilgi ve takdir gören spor programları da başladı.

Sezon boyunca her sabah ekrana gelecek olan ülkenin tek sabah canlı spor programı “Spor Gündemi”, spordaki tüm gelişmeleri yorumlar ve değerlendirmelerle ele alacak.

Çelen Oben’in moderatörlüğünü yaptığı programda spor yorumcuları Hasan Topaloğlu ve Ahmet Ogan yer alacak.

“Spor Gündemi” perşembe günleri ise spor dünyasından önemli ve aktif konuklarıyla Yeşim Tuncel’in sunumuyla ekranda olacak.

Perşembe günleri akşam saatlerinde ekrana canlı olarak gelecek “Potanın Nabzı” ise basketbolun nabzını tutmaya devam edecek.

Moderatörlüğünü Tahir Topaloğlu’nun yaptığı programda Tonguç Kotak yorumcu olarak yer alacak.

Salı gecelerinin vazgeçilmezi olan Aksa Birinci Lig karşılaşma özetlerinin de yer aldığı “Süper Lig Yolu” başladı.

Kaya Emiroğlu’nun moderatörlüğünde Necmi Usal’ın yorumcu olarak katkı koyduğu program sezon boyunca devam edecek.

Cuma günleri 15.00’de canlı olarak yayınlanan ve haftanın oynanacak futbol karşılaşmalarının yorumlandığı “Maça Doğru” programında ise Necmi Usal moderatör, Halit Dağ ise yorumcu olarak katılım gösteriyor.

Haftasonu ise futbolla dolu dolu geçecek. Geçtiğimiz hafta başlayan Aksa Süper Lig’in haftaiçi ve cumartesi oynanan karşılaşmalarının özet görüntülerinin yayınlandığı “Futbol Zamanı” cumartesi geceleri Kaya Emiroğlu’nun moderatörlüğünde ve spor yazarı Yusuf Yıldızev’in yorumculuğunda canlı olarak ekranda olacak.

Pazar gecesi ise Aksa Süper Lig hafta karşılaşmalarının tamamının özetlerinin yer aldığı program “Futbol Merkezi” canlı olarak yayında olacak. Programın moderatörlüğünü Çelen Oben, yorumculuklarını ise spor yazarları Songuç Kürşad, Ogün Genç Kaçmaz ve Tahir Topaloğlu yapıyor.



Bir yanıt yazın