Bakan Arıklı’ya İstanbul’da ” Başarılı Bakanlık Hizmet Ödülü” takdim edildi – DT Kıbrıs Haber – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Manşet

Bakan Arıklı’ya İstanbul’da ” Başarılı Bakanlık Hizmet Ödülü” takdim edildi – DT Kıbrıs Haber

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Arıklı’ya ” Başarılı Bakanlık Hizmet Ödülü” takdim edildi.Arıklı ödülünü İstanbul’da aldı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Bakan Erhan Arıklı, Lob’ın International tarafından İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Kalite Zirvesi çerçevesinde “Yılın Başarılı Bakanlık Hizmet Ödülü” aldı.

Açıklamada Bakan Arıklı’nın , Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde uzun yıllar yapılamayan, yapılması zor veya imkânsız denilen icraatlara imza atıldığı için bu ödüle layık görüldüğü ifade edildi.

Ödül takdiminin ardından bir kısa bir konuşma yapan Arıklı, “En önemli icraatımız da 2012 yılında ihale edilen ancak aradan yıllar geçmesine rağmen bir türlü bitirilemeyen, uluslararası nitelikte olan Ercan Havalimanı’nın açılmasıydı.” dedi.

2018’den bu yana bir türlü hayata geçirilemeyen 4.5G teknolojisini halkın hizmetine sunduklarını da belirten Arıklı, tamamlanan kara yolu projeleri hakkında da bilgi verdi.

Arıklı, limanların özelleştirilmesi, her haneye ulaşacak fiber-optik altyapı ağı, çağdaş toplu taşıma sistemi, modern araç muayene sistemi ve kara yolu ağının geliştirilmesinin ise başlıca hedefleri arasında yer aldığının altını çizdi.

Bir yanıt yazın