“Zehir” filminin galası yapıldı – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KıbrısKKTC

“Zehir” filminin galası yapıldı



[ad_1]

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun destek verdiği, yapım ve yönetmenliğini Ömer Evre’nin yaptığı, senaryosunu Hasan Karaokçu ile Ömer Evre’nin yazdığı “Zehir” isimli filmin galası yapıldı..

Galada ilk konuşmayı yapan filmin yönetmeni Ömer Evre, uyuşturucunun zararlarını bu filmle anlatmaya çalıştıklarını söyledi.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu da uyuşturucu ile mücadele konusunda yapılanları anlattı.

Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Amcaoğlu da uyuşturucu ile mücadelede konusunda bir takım adımlar atıldığına dikkati çekerek, Denetimli Serbestlik Yasası ile uyuşturucu kullananların gözetim altında tutularak topluma kazandırıldığını söyledi.

Meclis Başkan Yardımcısı Armağan Candan ise, uyuşturucu ile mücadelede yürütme ve yasama ayağında birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından filmin gala gösterimi gerçekleştirildi. Zehir adlı film 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü  saat 20.00’de ise BRT’de yayınlanacak.

 

[ad_2]