Yeni Boğaziçi istekli ve hırslı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Birinci Lig’e yeniden dönen ancak bir yerine bir buçuk yıl futboldan uzak kalan Yeni Boğaziçi Futbol Takımı’nda antrenmanların dozu yavaş yavaş artıyor.

Osman Ergün Mehmet Stadı’ndaki antrenmanlar Takım Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu nezaretinde sürerken, futbolcuların istekli ve hırslı oluşu gözlemlendi. BTM birinci lige düşmesinin hemen ardından tekrar Birinci Lig’e yükselen kırmızı mavililer, 2020 mart ayında sezonu tamamlamış, ancak covid-19 salgını ve pandemiden dolayı kaynaklanan futbolun oynatılmaması kararı sonrasında birçok takım gibi futboldan bir değil, bir buçuk yıl uzak kalmışlardı.

Şerifoğlu: “Ligde tutunmak öncelikli hedefimiz”Yeni Boğaziçi’nin deneyimli ve başarılı Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, öncelikli hedeflerinin ligde tutunmak olduğunun altını çizdi. Ligin zor geçeceğini belirten Şerifoğlu, uzun arayı kapatma adına çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, iyi bir kadroyla mücadele etmeyi amaçladıklarını da belirtti. 21 yaş altı gençlerin süre almaları konusundaki kuralın değişmesinin yerinde olduğunu söyleyen Şerifoğlu, takımda genç oyuncuları olduğunu, onları adapte edeceklerini, takımın tüm sezon boyunca onlara ihtiyaç duyacaklarını vurguladı. Tesis konusunda da iyi durumda olduklarına dikkat çeken Şerifoğlu, sahanın bakımını üstlenenlere de teşekkür etti.

[ad_2]

Yeni Boğaziçi istekli ve hırslı