Yazarlar okurlarıyla buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Girne Belediyesi ve Işık Kitabevi iş birliğinde gerçekleştirilen Girne Belediyesi Kitap ve Kültür Günleri devam ediyor.

Türkiye’den Ahmet Telli, Latife Tekin, Bora Ercan, Havva Tekin, Erdal Güney ve Barış İnce yanında KKTC’den 70’i aşkın yazar ve gazetecilerinin de katılımıyla gerçekleşen  Kitap ve Kültür Günleri yoğun ilgi görüyor.

Kitap ve Kültür Günleri etkinlikleri kapsamında bu sabah Çocuk Kitabı Yazarı Ünver Alibey Ramadan Cemil Meydanı’nda Çocuklarla Söyleşi, İmza Günü gerçekleştirdi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü,  Işık Kitapevi  işbirliğinde hayat bulan organizasyonun vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü  belirterek, vatandaşları  Girne sokaklarında sanatla kitapla buluşturmaktan  mutluluk  duyduklarını dile getirdi.

Etkinlikler çerçevesinde Girne Belediyesi Sanat  Galerisi’nde Mahmut İslamoğlu, Şevket Öznur ve Eralp Adanır’ da okuyucularıyla buluştu.

Söyleşi ve imza gününe katılan yazarlar Mahmut İslamoğlu, Şevket Öznur ve Eralp Adanır etkinliğin açılışında, kısa birer konuşma yaparak, toplumda okuma alışkanlığı ve kitap sevgisi  aşılamaya yönelik böyle güzel bir etkinlik gerçekleştiren Girne Belediyesi ve Işık Kitapevi’ni kutladı.

Türkiye’de özgün tarzıyla ses getiren ve yeni kitabı “Başkanlarının Tanrısı” yazarlardan Mine Söğüt de okurlarıyla buluştu,   Saat 19.00’da ise İlksoy Aslım, Aytuğ Plümer, Mehmet Hasgüler’in imza ve söyleşi etkinliği yer aldı…BRT

 

Yazarlar okurlarıyla buluştu