Wimbledon’da heyecan devam ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Sezonun üçüncü grandslam tenis turnuvası Wimbledon’da rakiplerini mağlup eden RafaelNadal ile NickKyrgios KİRİOS yarı finale yükseldi. İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen turnuvanın 10. günü, tek erkekler çeyrek final maçlarıyla tamamlandı.

Kariyerinde 22 grandslam şampiyonluğu bulunan 2 numaralı seribaşıNadal, kariyerinin en iyi grandslam derecesine bu turnuvada erişen 11 numaralı seribaşı ABD’li Taylor Fritz’le karşılaştı.Setlerde iki kez geriye düşmesine ve karın kaslarından sakatlık yaşamasına rağmen pes etmeyen Nadal, 4 saat 21 dakika süren mücadelenin ardından rakibini 3-6, 7-5, 3-6, 7-5 ve 7-6’lık setlerle 3-2 mağlup etti.

Wimbledon’da ikinci kez çeyrek final maçı için korta çıkan dünya 40 numarası Avustralyalı NickKyrgios KİRİOS, kariyerinin en iyi grandslam derecesine bu organizasyonda ulaşan Şilili CristianGarin’le kozlarını paylaştı.Avustralyalı tenisçi, rakibine 3-0 üstünlük kurarak organizasyonda ilk kez son dört tenisçi arasına kaldı. Kyrgios KİRİOS bu turda Nadal’la karşı karşıya gelecek.

[ad_2]

Wimbledon’da heyecan devam ediyor