Veteranlar Cumhuriyet Kupası’nda Karşılaşacak – DT Kıbrıs Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

KKTC’nin kuruluşunun 40.yılı etkinlikleri kapsamında futbol masterleri arasında bir kupa maçı oynanacak. Ülkemize daha önce yurt dışından birçok veteran futbol takımlarını getirterek önemli organizasyonlar yapan Batmazoğlu Futbol Masterleri, Cumhuriyet Bayramı kapsamında da Bodrum’dan veteran futbol takımını getirtiyor.

Cumhuriyet Kupası adı altında gerçekleşen kupa karşılaşmasında Batmazoğlu Futbol Masterleri ile Bodrum Milasspor Masterleri başkentte karşı karşıya gelecek.

15 Kasım KKTC’nin kuruluşunun 40.Yılı kutlamaları içerisinde yer alacak bu karşılaşma Batmazoğlu Spor Derneği tarafından organize edilecek.

Batmazoğlu Spor Derneği Başkanı Kemal Batmazoğlu bu coşkulu etkinlik için geçmişte olduğu gibi şölen ortamı hazırlayacaklarını ve gelecek taraftar ve misafirlere yiyecek içecek ikramında bulunacaklarını söyleyerek 17 Kasım Cuma günü saat 15:30’da tüm futbol severleri Atatürk Stadı’na davet etti.

Batmazoğlu davetlerini geri çevirmeyerek ülkemize gelen ve Cumhuriyet Kupası’nı oynamayı kabul eden Bodrum Milasspor Masterleri’ne de teşekkür etti ve KKTC’nin 40.yılının kutlu olmasını sözlerine ekledi.

[ad_2]

Veteranlar Cumhuriyet Kupası’nda Karşılaşacak – DT Kıbrıs Haber

Yorumlar kapalı.