“Varoluş mücadelemizin devamı için Anadolu insanıyla kardeşlik ve dayanışma duygusunun daha da pekişmesi bizim için çok önemlidir” – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Manşet

“Varoluş mücadelemizin devamı için Anadolu insanıyla kardeşlik ve dayanışma duygusunun daha da pekişmesi bizim için çok önemlidir”

[ad_1]

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ergül ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği başkanını ve aralarında ses sanatçısı Suat Suna’nın da bulunduğu yönetim kurulu üyelerini kabulünde yaptığı konuşmada, kendisine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Türkiye’den ülkemize gelen sanatçıların çeşitli etkinliklerde sahne almalarının önemine değinen Cumhurbaşkanı Tatar, yapılacak olan hukuksal düzenlemelerle elde edilecek kaynaklardan buradaki sanatçıların da faydalanabilmesinin, onlar adına bir motivasyon oluşturacağını söyledi.

Ülkemizde yetişen, halkımızın arasından çıkmış çok değerli sanatçılarımızın olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, ülkemizin gururu olan sanatçılarımızın Türkiye ve yurt dışında da sesini duyurduğunu ifade ederek önce radyo, sonra da televizyon ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte şimdi internet çağının yaşandığını ve her şeye kolaylıkla ulaşabileceğimizin altını çizdi.

“Varoluş mücadelemizin devamı için Anadolu insanıyla kardeşlik ve dayanışma duygusunun daha da pekişmesi bizim için çok önemlidir. Sizin sanatçılarınız bizim; bizim sanatçılarımız da sizin sanatçınızdır. Yaptığınız çalışmaları destekliyorum. Kalpleri bizimle olan güzel insanlara sevgi ve selamlarımı iletiyorum” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, MESAM başkanı ve üyelerine başarılar dileyerek teşekkür etti.



[ad_2]