UBP’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla ziyaretler gerçekleştiriliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

11 Ekim 1975’te siyasi yaşama başlayan Ulusal Birlik Partisi’nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda, UBP Genel Başkanı, Başbakan Ersan Saner, UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, UBP Genel Başkan Yardımcıları Dilaver Bilgen ile Kenan Örgen ilk olarak Lefkoşa’da Atatürk Anıtı’na ve Şehitler Anıtı’na çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu.

Saner ve beraberindeki heyet daha sonra UBP eski Genel Başkanları Nejat Konuk, Osman Örek, İrsen Küçük ile eski Genel Başkan vekili Dr. Salih Miroğlu’nun Lefkoşa Mezarlığı’ndaki kabirlerini ziyaret ederek, çelenk koydu.

Heyet, Kıbrıs Türk Halkı’nın Varoluş Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük ve Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın kabirlerine ziyaret gerçekleştirerek, çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu.

Başbakan Saner, Ulusal Birlik Partisi’nin 46’ncı kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirdikleri ziyaretlerine ilişkin açıklama yaptı.

Saner, “Bizler bugün partimize ve ülkemize hizmet veren Cumhurbaşkanlarımızı ve parti başkanlarımızı ziyaret ederek anıtlarına veya mezarlarına çelenk sunduk. Başkanlarımın tümüne Allahtan rahmet diliyorum, hayatta olan ailelerine sağlık diliyorum. Bu bağlamda UBP’ye bu güne kadar hizmet veren herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Bu arada, Ulusal Birlik Partisi’nin 46’ncı kuruluş yıldönümü nedeniyle UBP Girne milletvekili ve Girne İlçe Başkanı Özdemir Berova ile beraberindeki heyet merhum Başbakan Mustafa Çağatay’ın kabrini ziyaret etti.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan ve Başbakan Ersan Saner beraberindeki heyet ziyaretlerini yarın da sürdürecek. Heyet saat 10.30’da 3’üncü Cumhurbaşkanı, UBP Onursal Başkanı Derviş Eroğlu’nu, saat 11.30’da da Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret edecek.

[ad_2]

UBP’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla ziyaretler gerçekleştiriliyor