Telsim Freezone 8. Liselerarası Müzik Yarışması’nın finaline sayılı günler kaldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı ile Telsim işbirliğinde düzenlenen Telsim Freezone 8. Liselerarası Müzik Yarışması’na katılacak okullar hazırlıklarını sürdürüyor. Toplam 17 liseden 19 grubun katılacağı yarışmanın finali 29 Nisan’da Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek. Final günü yaklaştıkça öğrencilerin de heyecanı ikiye katlanıyor.

Yarışma için hazırlıklarını sürdüren Güzelyurt liselerimizdeki öğrenciler, yarışmadan ödülle dönmek için özveri ile çalışmalarını sürdürüyor.

 

GÜZELYURT KURTULUŞ LİSESİ

BUĞÇE DİKMENAY ÖZER

Sorumlu Öğretmen

“Öncelikle belirtmek isterim ki yarışma her yıl muazzam bir organizasyon ile gerçekleşiyor. Müzik hayattır ve bu organizasyon sayesinde çocuklar bunu bire bir yaşıyor. Öğrencilerimiz için çok büyük bir keyif ve deneyim.”

ERİN ÇİFTÇİ

Öğrenci

“2-3 yıldır gitar çalıyorum. Telsim Liseler Arası Müzik Yarışması benim ilk sahne deneyimim olacak. Grup arkadaşlarım ile çok çalışıyoruz ve yarışmada iyi bir başarı elde etmek istiyoruz.”

ZİHNİ ALARCAN

Öğrenci

“Böyle bir sahnede yer almak bizler için özgüvenimizi artıracak çok güzel bir deneyim olacak.”

GÜZELYURT MESLEK LİSESİ

SELİM SOYDAN

Sorumlu Öğretmen

“Yeni bir yarışma, yeni bir heyecan, yeni bir tutku. Öğrencilerimiz çok sıkı çalışıyorlar. Güzelyurt Meslek Lisesi olarak biz de varız.”

 

MİRKAN ÇAKIR

Öğrenci

Bu yarışmaya ilk kez katılıyorum. Orkestradaki arkadaşlarımla çok heyecanlıyız. Bizler için çok güzel bir deneyim olacak.

 

SELİN SÜRER

Öğrenci

“Yarışmaya çok bomba bir şekilde çıkacağız. Birbirimizi orkestra olarak motive ediyoruz. Telsim’e ve Milli Eğitim Bakanlığı’na çok teşekkür ediyorum.”

 

GÜZELYURT TMK

TUĞÇE BEŞERLER

Sorumlu Öğretmen

“Karar verme sürecinde öğrencilerimizin fikirleri bizim için yol gösterici olmuştur. Onlara güveniyorum. Bizlere bu fırsatı sunan Milli Eğitim Bakanlığı’na ve Telsim’e çok teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

NURHAN ÖZTUĞ

Sorumlu Öğretmen

“Pandemi dönemini içeren uzun aradan sonra yeniden yarışma fırsatını yakalamak öğrencilerimizi mutlu etti. Çalışmalarımıza katkı koyan değerli müzisyen İnanç Ersen’e buradan ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

 

NAZIM CED

Öğrenci

Uzun zamandır bu yarışmaya hazırlanıyoruz. Çalışmalarımız çok verimli ve eğlenceli geçiyor. Yarışma sayesinde profesyonel bir sahnede performans sergileyeceğimiz için çok heyecanlıyız.

Telsim Freezone 8. Liselerarası Müzik Yarışması’nın finaline sayılı günler kaldı