Tatar:Güçlü bir KKTC için, kendi halkına daha fazla güvenlik ve asayiş sağlayabilmesi için ve güven duygusuyla yatırımların yapılabilmesi için çalışmalıyız

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Polis Genel Müdürlüğü’nde araç ve malzeme teslim töreni yapıldı.

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, törende yaptığı konuşmada, törenin polis teşkilatının güçlenmesi adına önemli  bir adım olduğunu belirterek, ülkedeki aşayişin, emliyetin ve güvenliğin sağlanabilmesi için bu tür takviyelerin gerektiğini belirtti.

KKTC’nin kendi imkanları ile polis teçkilatının araç gereçlkertini geliştirmek için çalışltığını, ancak Türkiye’nin desteklerinin de çok önemli olduğunu kaydetti.

KKTC, daha fazla etkili bir şekilde mobilize ve sahada polisimizin manevralarını geliştirmek için araç gereç önemşlidir Türkiye’ye bu bağlamda teşekkür ederim. Polisimizin gerekli eğitimlerden geçmesi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin istihbarat birimleri ve polis teşkilatlarının bilgi akışı sağlandığı zaman daha etkili hizmet verilebilir.

 

Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’nin Doğu Akdeniz’de değişen konjektür ile imkanlarının arttırılması gerektiğini de vurgulayarak, “Doğu Akdeniz’deki politikamızı Türkiye ile istişare içerisinde ve fikir birliği ile yütüyoruz” dedi.

 

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a da göstediği yakın alakadan dolayı teşekkür eden Tatar,  Türkiye’nin polis teşkilatrı ve diğer Polis teşkilatı ve diğer birimnlerine de katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Tatar, “Güçlü bir KKTC için, kendi halkına daha fazla güvenklik ve asayiş sağlayabilmesi için ve güven duygusuyla yatırımların yapılabilmesi için çalışmalıyız.”        

 

 

[ad_2]

Tatar:Güçlü bir KKTC için, kendi halkına daha fazla güvenlik ve asayiş sağlayabilmesi için ve güven duygusuyla yatırımların yapılabilmesi için çalışmalıyız