Tatar, UBP’nin en yaşlı kadın üyesi olan Ayşe Kubilay’ı ziyaret etti – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KKTC

Tatar, UBP’nin en yaşlı kadın üyesi olan Ayşe Kubilay’ı ziyaret etti

Tatar, UBP’nin en yaşlı kadın üyesi olan Ayşe Kubilay’ı ziyaret etti


Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Başbakan Ersin Tatar partisinin en yaşlı kadın üyesi Ayşe Kubilay’ı Mehmetçik’tekievinde ziyaret ederek hediye verdi ve anneler gününü kutladı.

95 yaşındaki Ayşe Kubilay’ı ziyaretinde Başbakana UBP Genel Sekreteri Ersan Saner, İskele İlçe Başkanı Osman Kırşan ve UBP iskele kadın kolları başkanı Fatma Darben eşlik etti.

 

Tatar ziyarette yaptığı konuşmada,tüm annelerin gününü kutlayarak, Kıbrıs Türk halkının yapısını oluşturmada annelerin çok büyük fedakârlık sergilediğini söyledi.
Korona virüs dolayısı ile mesafeli ve maskeli bir yaşam sürdüğümüz bu dönemde çok tedbirli olmamız gerektiği uyarısında da bulunanBaşbakan Tatar,gelecek yılki anneler gününün daha sağlıklı bir ortamda kutlanacağını belirtti.

Tatar ‘Kıbrıs Türk halkı geçmişine baktığında annelerin değeri çok büyüktür, anneler ev aile yapısının korunmasında,değerleridaha da yüceltmede ve ülkeye hizmet edecek çocuklar yetiştirmek için büyük sorumluluklar üstlenmişlerdir bu duygularla tüm anneleri ve annelik yapan herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi. (BRT)