Tatar hakkındaki suçlamalardan beraat eden Çaluda’yı kabul etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, hakkındaki suçlamalardan beraat eden UBP Milletvekili Aytaç Çaluda’yı kabul etti.

Tatar, “adalet yerini buldu” dedi.

Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Aytaç Çaluda, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’la yaptığı görüşmede; görevi kötüye kullanma ve tüzüğe aykırı işlem yapma suçlarından hakkında açılan davanın sonuçlandığını ve beraat ettiğini belirtti.Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da Şerife Ünverdi ve Aytaç Çaluda aleyhinde açılan davada suçsuz bulunmalarının ve zorlu bir mücadeleden sonra alınan sonucun sevindirici olduğunu söyledi.

Tatar, “ısrarla ve inatla bu meseleyi ağır cezaya taşıma gayretleri ve siyaseti de bu işlerin içine alet ederek hem sizi, hem Ulusal Birlik Partisi’ni, hem de bizi yıpratmak amacıyla yapılan çeşitli oyunlara rağmen gecikmiş de olsa bu ülkede adalet yerini buldu. Bu kararın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

 

Bu siyasi mücadelede birtakım konularda, kamuoyunun da bilgisi dahilinde olan bazı oyunlar oynandığını söyleyen Tatar; bunun ne anlama geldiğini herkesin bildiğini, bu durumun örnek teşkil etmekte olduğunu, yanlış hareketlerin yanlış neticeler doğurabileceğini ve mağduriyetler oluşturabileceğini sözlerine ekledi.

Tatar, “Üç yıl boyunca bir aileyi sıkıntıya sokmuş bir durum karşısında mahkemenin verdiği kararı doğru buluyorum. Bazı siyasi ve maksatlı oyunlarla bu iş ileri götürülerek bir ailenin mağdur olmasına ve yıpranmasına sebep olmuştur. Üç yıl sonra şu anda mahkeme diyor ki ‘Böyle bir suç yoktu, bu dava düşmüştür.’ Bu durumu, kamuoyunun takdirine bırakıyor ve Aytaç Çaluda ile ailesini gösterdikleri irade ve büyük mücadeleden dolayı tekrar tebrik ediyorum. Yüce mahkemeye ve bağımsız yargıya da bu karar için teşekkür ediyorum.” dedi.

[ad_2]

Tatar hakkındaki suçlamalardan beraat eden Çaluda’yı kabul etti