TAK’ın 48. kuruluş yıldönümü nedeniyle bazı kurum kuruluş temsilcileri kutlama mesajı gönderdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

 

Türk Ajansı Kıbrıs’ın 48. Kuruluş yıldönümü nedeniyle, Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı ve bazı kurum kuruluş temsilcileri TAK Müdürü Fehmi Gürdallı’ya kutlama mesajı gönderdi.

Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı TAK Müdürü Gürdallı’ya gönderdiği kutlama mesajında, “Kıbrıs Türk halkının köklü ve değerli kurumları arasında yer alan Türk Ajansı Kıbrıs’ın 48’inci kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm kurum çalışanlarını selamlarım” dedi.

Harmancı, yurttaşların doğru ve tarafsız haber alabilmesi, çağdaş demokrasinin yaşam bulup gelişmesi açısından Türk Ajansı Kıbrıs’ın buna ciddi katkılar sağlarken, önemli görevler ve sorumluluklar da üstlendiğini vurguladı.Harmancı mesajında, “Bu vesile ile yeni kuruluş yılınızı yeniden kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

ARIKAN

Enformasyon Dairesi Müdürü Peysan Eriç Arıkan da TAK Müdürü Fehmi Gürdallı’ya gönderdiği kutlama mesajında, kuruluşundan bugüne basının bel kemiği olarak hizmetler veren, ilkeli yayıncılığı ile her kesimin sesini duyurarak toplumun bilgilendirilmesinde büyük katkıları olan Türk Ajansı Kıbrıs’ın 48. Kuruluş yıl dönümünü kutladı.Arıkan, mesajında Gürdallı’ya ve tüm personele başarılar diledi.

ÖZKURT

BRT Müdürü Meryem Özkurt TAK Müdürü Fehmi Gürdallı’ya gönderdiği mesajda, TAK’ın 48. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Özkurt mesajında şu ifadelere yer verdi:

“48 yıldır Kıbrıs Türkünün toplumsal değerlerine sahip çıkarak, doğru ve tarafsız habercilikle saygınlık ve güvenilirliğini koruyan Türk Ajansı Kıbrıs’ın kuruluş yıl dönümü münasebetiyle şahsınızda emeği geçen herkesi kutlar, saygılarımı sunarım.”

DENİZ

KTTO Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Deniz de TAK Müdürü Fehmi Gürdallı’ya gönderdiği mesajda, Kıbrıs Türk halkının haklı davasını dünyaya duyurmak amacıyla 21 Aralık 1973’de yayınlarına başlayan Türk Ajansı-Kıbrıs’ın Kıbrıs’la ilgili haberlerin dünyaya duyurulmasında çok önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

Deniz mesajında şu ifadelere yer verdi:“Bugüne kadar yapılan özverili çalışmalar için sizi ve ekibinizi tebrik eder, bu vesile ile TAK’ın kuruluş yıl dönümünü kutlarım.Ayrıca, TAK’ın kuruluşunda önemli misyonları olan merhum TAK Müdürleri Said Terzioğlu ile Kemal Aşık’ı da saygıyla anarım.”

VEHBİ

Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) Rektör Prof. Dr. Asım Vehbi de TAK Müdürü Fehmi Gürdallı’ya gönderdiği mesajda, Kıbrıs Türk halkının sesini dünyaya duyurmak için kurulan, doğru ve yansız habercilik çizgisinden sapmadan bugüne kadar bu misyonu layıkıyla yerine getiren Türk Ajansı Kıbrıs’ın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Vehbi mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Size ve şahsınızda TAK çatısı altında hizmet veren değerli çalışanlarınızı tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim”.

KİŞMİR

Basın Sen Başkanı Ali Kişmir ise TAK Müdürü Fehmi Gürdallı’ya gönderdiği kutlama mesajında, “Türk Ajansı Kıbrıs’ın 48’inci kuruluş yıl dönümünü kutlar, Basın Emekçileri Sendikası (BASIN-SEN) Yönetim Kurulu ve tüm BASIN-SEN üyeleri adına sizi ve takım arkadaşlarınızı içtenlikle selamlarım” dedi.

Kişmir, Türk Ajansı Kıbrıs’ın düşünce ve anlatım özgürlüğüne, ülkemizde çok sesliliğin yaygınlaştırılmasına yönelik katkılarının daha da artması beklentisiyle, sevgi ve saygılarını ilettiğini kaydetti.

 

TAK/BRT

[ad_2]

TAK’ın 48. kuruluş yıldönümü nedeniyle bazı kurum kuruluş temsilcileri kutlama mesajı gönderdi