Surlariçi’nin Yeni Gözdesi 1820 Cafe Bar – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KıbrısKültür-Sanat

Surlariçi’nin Yeni Gözdesi 1820 Cafe Bar



Son dönemlerde Surlariçi’nin bir eğlence merkezine dönüştüğünü gözlemleyebilirsiniz. Bu eğlence merkezi bir çok farklı ortam ve mekanlardan oluşuyor. Bazı mekanlar konsepti ile olsun, müşteri kitlesi veya lokasyonundan dolayı ön plana çıkıyor. 1820 Cafe Bar bu mekanlar arasında en ön planda olan mekanlardan biri durumunda diyebiliriz. Haftanın 3 günü canlı müzik eğlenceleri ile Surlariçi’nin yeni gözdesi 1820 Cafe Bar…

Tarihi bir mekanın içerisine kurulmuş Selimiye Camii’nin avlusunda bulunan 1820 Cafe Bar müşterilerini adeta tarihin içerisinde ağırlıyor.Mekanın kurucusu olan Gülşah Yalman 1820 Cafe Bar’da tarihin izlerin dokunmadan, o tarihi havayı mekanına yansıtmış.

1820 Cafe Bar’da sıcak bir dostluk ortamı vardır. Müşteri kitlesi ile olsun, personelleri olsun, işletmecisi ile olsun 1820 Cafe Bar artık Surlariçi’nin yeni gözdesidir.İşletmecliğini Seyda AŞAN’nın üstlendiği mekan her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşarak büyümekte ve kendinden söz ettirmektedir.

Çarşamba – Cuma – Cumartesi geceleri saat 20:30 ila 00:00 saatleri arasında canlı müzik eşliğinde tarhinin o eşsiz ortamında içeceğinizi yudumlamak isterseniz sizleride 1820 Cafe Bar’da görmek istiyoruz.Mekan Kütüphane Sokak üzerindendir. Selimiye Camii avlusunda Saçaklı Ev yanındadır.