Sucuoğlu:Tüm vatandaşlarımızın  bayramını kutlarım – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KKTC

Sucuoğlu:Tüm vatandaşlarımızın  bayramını kutlarım

Sucuoğlu:Tüm vatandaşlarımızın  bayramını kutlarım


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu, bu bayramın evlerde geçeceğini belirterek  Sağlıklı günlerde yeniden sevdiklerimizle buluşacak ve  sevdiklerimize kucak dolusu sarılacağız ‘’ dedi.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.  Sucuoğlu  mesajında şu ifadeleri kullandı:

 

” Bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaştığı ve manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği özel günlerdir.

Bu bayram, tüm dünyada ve ülkemizde de etkili olan Covid19 pandemisi nedeniyle, zor şartlardan geçiyoruz. Covid-19 tedbirleri kapsamında bu bayram  belki sevdiklerimizile bir araya gelemeyeceğiz ama bu zorlu sürecin  devletimizin kararlı mücadelesi ve halkımızın alınan tedbirlere sağladığı uyum ile ; daha sağlıklı ve daha güzel günlere   ulaşacağımıza inanıyorum.Unutmayalım ki,  sağlıklı günlerde sevdiklerimizle tekrar buluşacak onlara  yeniden sarılacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle,  daha güzel ve sağlıklı yarınlarda buluşmak dileğiyle;  Ramazan Bayramı’nın ülkemize , tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni eder, tüm vatandaşlarımızın  bayramını kutlarım.

 

(BRT/MAIL)