Sibel Tatar, Tamer Levent 50. Sanat Yılı Sanat Söyleşi’sine katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Tamer Levent 50. Sanat Yılı Sanat Söyleşi’sine katılarak Türk oyuncu, yönetmen, sanat yönetmeni ve yazar Tamer Levent’e plaket takdim etti.

İpek Denizli Sanat Atölyesi’nin düzenlediği Alsancak Belediyesi Kültür Merkezi’nde yer alan etkinlikte konuşma yapan Cumhurbaşkanı’nın eşi Sibel Tatar; Türkiye’de ve KKTC’de birikimiyle sanata yaptığı katkılardan ve de dünyada KKTC’yi savunarak verdiği destekten dolayı Tamer Levent’e teşekkür etti.

Sibel Tatar, her mecrada Kıbrıs Türkü’nün adını duyurması için bir mücadele vermek gerektiğini  ifade ederek aynı şekilde sanatta mücadelede Tamer Levent’in  ortaya koydugu katkıdan duyduğu memnuniyetini ifade etti.

Sibel Tatar, bu etkinliği organize edenlere, İpek Denizli Sanat Atölyesi’ne, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser ve Başkent Lions yönetimine teşekkür etti.

KKTC’de konservatuvar eksikliğine de işaret eden Sibel Tatar, kurulacak hükümetlere ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bu konuda çağrıda bulunarak “Burada açılacak konservatuarlarla KKTC’de sanata katkı görmek istiyoruz” dedi.

[ad_2]

Sibel Tatar, Tamer Levent 50. Sanat Yılı Sanat Söyleşi’sine katıldı