Saner: Spor, gençlerin kötü alışkanlıklara bulaşmaması için en güzel enstrümandır – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

Saner: Spor, gençlerin kötü alışkanlıklara bulaşmaması için en güzel enstrümandır




Başbakan Ersan Saner, Gençlik Gücü Spor Kulübü Hentbol Şubesi Antrenörü Turgut Karamanoğlu ve sporcuları kabul etti.

Sporun gençlerin kötü alışkanlıklara bulaşmaması için kullanılacak en güzel enstrüman olduğunu söyleyerek, “Ben de siyasi hayata girmeden önce bir çok kulüpte yöneticilik ve başkanlık yaptım. Bu yüzden tüm kulüplerin yöneticilerini hizmetlerinden dolayı canı gönülden kutlarım. Sizlere de spor hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Sporcuların alın terlerinin karşılığını kupalarla taçlandırdıklarını anlatan Saner,  ileriki günlerde sporda çok güzel şeylerin yapılacağı müjdesini de verdi.

Gençlik Gücü Spor Kulübü Hentbol Şubesi Antrenörü Turgut Karamanoğlu ise yaptığı konuşmada  kabulden dolayı teşekkür etti ve kulüp olarak yaptıkları çalışmalar yanında elde ettikleri başarılar hakkında Başbakan Saner’e  bilgi verdi. Altyapı  olarak ileriye dönük çalışmaları nulunduğunu da anlatan Karamanoğlu ileriki günlerde projeleri hakkında daha detaylı olarak da  bilgi aktaracaklarını kaydetti. Yurtdışında katılacakları turnuvalarla ilgili de veren Karamanoğlu,  pandemi koşullarında spor yapmanın sıkıntılarına da değindi.