Saner Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Birliği ile TC Futbol Antrenörler Derneği heyetini kabul etti – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KıbrısKKTC

Saner Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Birliği ile TC Futbol Antrenörler Derneği heyetini kabul etti

[ad_1]

Başbakan Ersan Saner, Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Birliği Başkanı Süleyman Göktaş ve Türkiye Cumhuriyeti  Futbol Antrenörler Derneği başkanı İsmail Dilber ile beraberlerindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştü.

Başbakan Ersan Saner, kabulde yaptığı konuşmada Türkiye Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin birlikte hareket ettiği sürece her alanda olduğu gibi sportif alanlarda da başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığını söyledi. Türkiye Cumhuriyeti Futbol Antrenörler Derneği  heyetini adada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Başbakan Saner, TÜFAD tarafından ülkede Antrenörler Birliğine çok ciddi katkılar yapıldığının bilgisinde olduğuna işaret ederek “Gerek uluslararası alanda gerekse Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nde yapılan bir çok faaliyetlerde bizim antrenörlerimize de imkân tanımanız bizim için önemli bir katkıdır” dedi.

Bugün COVID-19 süreci dolayısıyla Dünya’daki tüm aktivitelerin sekteye uğradığına da dikkat çeken Başbakan Ersan Saner, Futbol Antrenörlerinin ilk çalışmasının KKTC’de yapılmasının yanında TC Futbol antrenörlerinin de burada olmasının önemine işaret etti.

Kabulde konuşan TÜFAD Başkanı İsmail Dilber ise  Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nin düzenlediği seminere katılmak üzere adada bulunduklarını ve bu çerçevede Başbakan Ersan Saner’e bir  nezaket ziyaretinde bulunduklarını  belirtti ve Başbakan Saner’e  gösterilen misavirperverlikten dolayı teşekkür ederek böylesi güzel bir etkinlikte burada  bulunmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Başbakanlıkta gerçekleşen nezaket ziyareti nitelikli kabulde  TÜFAD başkanı Dilber Başbakan Ersan Saner’e forma hediye etti.

 



[ad_2]