Saner Güzelyurt’ta örgüt başkanlarıyla bir araya geldi – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Manşet

Saner Güzelyurt’ta örgüt başkanlarıyla bir araya geldi




Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Başbakan Ersan Saner dün gece Güzelyut’ta UBP Güzelyurt İlçesi örgüt başkanları ile bir araya geldi.

Bölge muhtarları ve örgüt yetkililerinin de katıldığı etkinlikte Başbakan Saner parti üyelerine “Tek başına iktidar” mesajı verdi.

Saner yaptığı konuşmada, “ gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür etti, Güzelyurt’un her zaman kendisi, UBP ve ülke için çok özel bir yer olduğunu” kaydetti.

Güzelyurt’u haritalarla tartışmaya açıp, bölge insanını yerinden ve toprağından koparmaya çalışanlara inat UBP’nin bölgeye dört elle sarıldığını belirten Saner, bölgenin tarım üretim kapasitesini artırması için destek vermeye devam edeceklerini, bölgenin daha da gelişeceğini” söyledi.

Bölgenin altın ürünü narenciyenin veriminin suyun bölgeye gelmesiyle daha da artacağına işaret eden Saner, bölgenin ayrıca üniversite kentine dönüşmesi için çalışmaları olduğundan bahsetti.

Saner, “Güzelyurt’tan göçü durduracak adımların atılması iş ve ikamet olanaklarının artırılması, önümüzdeki dönem en başta gelen gündem maddelerimizden birisi olacak” vurgusu yaptı.

“Pandeminin tüm dünyada olduğu gibi KKTC’de de ekonomik sıkıntılar yarattığını ancak bunların gerinde kalacağına emin olduğunu” ifade eden Başbakan Saner “Önce parti içinde güven ve istikrarı sağlamalıyız. Nerden nereye nasıl geldiğimiz, ne olup bittiği herkesin malumudur. Kurultayımızda vereceğimiz karar çok önemlidir. Yolumuz bir hedefimiz tek. Önce istikrar sonra tek başına iktidar” dedi.