Sabancı çiftinin sağlık durumları nasıl?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Kazada ağır yaralanan Vuslat Doğan Sabancı’nın cuma akşamı evine çıktığı, eşi Ali Sabancı’nın ise yoğun bakımdan normal odaya alındığı açıklandı.

Yunanistan’ın Leros adasında tatil yaptıkları sırada botla kayalıklara çarpan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın tedavisi hastanede sürerken, eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın taburcu edilmiş olduğu açıklandı. Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Vuslat Doğan Sabancı’nın tedavisine evinde devam edilecek.

CUMA AKŞAMI TABURCU EDİLDİ

Patronlar Dünyası sitesinin haberine göre, Vuslat Doğan Sabancı cuma akşamı taburcu edildi. Sabancı’nın sağlık durumunun bundan sonra doktorları tarafınca evinde yakından izleneceği, babası Aydın Doğan’ın da kızını yarın evinde ziyaret edeceği açıklandı.

‘ALİ SABANCI, KADIN VOLEYBOL TAKIMI’NIN MAÇLARINI İZLİYOR’

Kazada ağır yaralanan ve üç büyük operasyon geçiren Ali Sabancı’nın tedavisi ise Amerikan Hastanesi’nde devam ediyor. Perşembe günü ailesiyle de görüştürülen Ali Sabancı’nın, yoğun bakımdan normal odaya alınması sonrası A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın maçlarını yakından takip ettiği aktarıldı.

AMERİKAN HASTANESİ’NDE SIKI KURALLAR

Habere göre, Sabancı çiftinin sağlık durumlarıyla ilgili Amerikan Hastanesi’nde olağanüstü sıkı kurallar getirildi. Bilgi sızmasını önlemek için profesör doktorlardan kapıdaki güvenlikçiye kadar herkese kesin talimatlar verildiği iddia edildi. Hastane yönetiminin, tüm personele ciddi uyarılarda bulunduğu açıklandı.

Sabancı çiftinin sağlık durumları nasıl?

Yorumlar kapalı.