Ramadan Cemil İşletmeleri,6 ilçede dağıtılmak üzere hijyen yardım paketi bağışında bulundu – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Manşet

Ramadan Cemil İşletmeleri,6 ilçede dağıtılmak üzere hijyen yardım paketi bağışında bulundu




Covid-19  salgının yarattığı ekonomik sıkıntılardan  etkilenen ihtiyaçlı vatandaşlara yönelik yardımlar, ülkenin dört bir yanında devam ediyor.

İş insanları ve yardımsever vatandaşların  ihtiyaçlı vatandaşlara yönelik gıda ve hijyen paketi dağıtımları , belediyeler aracılığıyla , vatandaşlara ulaştırılıyor.

Bugün de Ramadan Cemil İşletmeleri,  6 ilçede dağıtılmak üzere 3 bin üründen oluşan  hijyen yardım paketi bağışında bulundu.

Bağışlar,Girne Belediyesi  yeni  hizmet binasında düzenlenen  sembolik bir törenle ,yetkililere teslim edildi.

Törene ,Ramadan Cemil İşletmeleri Direktörü Işın Ramadan Cemil, Belediyeler  Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar,  Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü,   İskele Belediye Başkanı   Hasan Sadıkoğlu,  Lefke Belediye  Başkanı Aziz Kaya,  Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, Mağusa Belediyesi temsilcileri, Ramadan Cemil İşletmeleri yöneticileri  katıldı..

Ramadan Cemil İşletmeleri Direktörü  Işın Ramadan Cemil, Covid-19 salgınında hijyen konusunun büyük önem taşıdığına dikkat çekerek , şirket olarak, hijyen ürünlerinden  oluşan bağışta bulunmayı tercih ettiklerini dile getirdi.

Yardım paketlerinin  dağıtımını gerçekleştirecek belediyelere teşekkür eden Işın Ramadan Cemil,  yardımların en iyi şekilde yerini bulacağına inanç belirtti.

 Girne Belediye Başkanı Nidai  Güngördü,2020 Mart’ından beri ülkenin Covid-19 salgını nedeniyle,  büyük sorunlarla boğuştuğunu , bu süreçte birçok işyerinin kapandığını birçok insanın işsiz kaldığını anımsatarak,birçok iş insanı, kurum ve kuruluşun toplumun ruhunda var olan yardımlaşma dayanışma duygusunu yeniden ön plana çıkardığını  söyledi.

 Ocak ayındaki ikinci kapanma dönemiyle,toplumsal yardımlaşma ihtiyacının yeniden hasıl olduğunu iş insanı  kurum kuruluş ve yardımsever vatandaşların yeniden harekete geçtiğini anımsatan Güngördü, bugün de ülkenin köklü kuruluşlarından  Ramadan Cemil İşletmelerinin, 6 ilçedeki belediyelerde dağıtılmak üzere  hijyen  paketleri bağışında bulunduğunu kaydetti.

Hijyen konusunun  salgından korunmadaki  önemine işaret ederek Ramadan Cemil İşletmelerine teşekkürlerini sunan  Güngördü, 28 belediye başkanının bu yardım malzemelerinin  ihtiyaçlı vatandaşlara  en doğru en hızlı ve en adil şekilde dağıtacağını kaydetti.

Belediyeler  Birliği Başkanı ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, da, duyarlılığından  dolayı Ramadan Cemil İşletmelerine teşekkürlerini sunarak, bu  yardımların diğer kurum kuruluş, iş insanı  ve yardımsever vatandaşlara örnek olmasını diledi.

İş insanları, kurum ve kuruluşların yaptığı bağışların belediyelere  teslim edilmesinin ayrı bir önem taşıdığını  dile getiren Özçınar,belediyelerin ,ülkede her noktada,  ihtiyaçlı vatandaşları en doğru  şekilde belirleyecek,  yardımları en hızlı ve en adil şekilde dağıtacak adresler olduğunu  söyledi.

Yardımsever iş insanları ve vatandaşların yardımlarını  ihtiyaçlı ailelere ulaştırma konusundaki sorumluluğu  üstlenerek,  dağıtımları en adil en doğru ve en hızlı şekilde yapacaklarını dile getiren Özçınar, bu yardımların ülkedeki tüm kurum ve kuruluşlara örnek olmasını diledi.