‘Race Fest’ organizasyonu – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

‘Race Fest’ organizasyonu




Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği (KKDSOD) organizasyonu “Race Fest”, yarış festivali Cemsa Sporting Center’de, hafta sonu yapıldı.

Drift gösterileriyle de renk katılan organizasyonda 67 yarışçı piste çıktı. Yaklaşık 2 kilometre 160 metre uzunluğunda hazırlanan parkurda ikişer tur atan yarışçılardan en iyi dereceyi Mitsubishi Lancer Evo 6 aracıyla, Doğa Koyuncu elde etti.

Crosskart aracıyla İbrahim Yücebaş ikinci olurken, Mitsubishi Lancer Evo 9 ile İzer Özvurulmuş üçüncü oldu.

Güven Sigorta, Capital Radyo, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ve Comment Printing’in katkılarıyla hayata geçirilen etkinlikte 4 çeker kategorisini de Doğa Koyuncu kazandı. İzer Özvurulmuş ikinci olurken, Mitsubishi Lancer Evo 6 ile Cenk Toksoy üçüncü oldu.

Ön çeker kategorinin birincisi, Honda Civic aracıyla Kemal Topcuoğlu oldu. Onu ikinci olarak Orhan Olkanlı ve üçüncü olarak Mehmet Erginsoylu takip etti. Arka Çeker kategorinin birincisi, klasik slalom yarışlarında da birinciliği kimselere kaptırmayan tecrübeli isim Aykut Sokollu olurken, Ahmet Bağrıaçık ikinci, Ahmet Öksüzoğluları üçüncülük elde etti. 2 kadın pilotun da pistte çıktığı organizasyonda Gölgem Paşa birinci, Huri Bağrıaçık ikinci oldu.