Polis Girne’de toplam Bin 270 gram uyuşturucu ve biri kurusıkı 5 tabanca buldu – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
POLİSİYE

Polis Girne’de toplam Bin 270 gram uyuşturucu ve biri kurusıkı 5 tabanca buldu




Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, Girne’de bir kişinin üzerinde ve ikametgahında toplam 550 gram hintkeneviri ve 720 gram metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile biri kurusıkı, 5 tabanca buldu. Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen başka bir kişi tutuklandı.

___________________SESLİ BANT___________________

Polis Bülteni’ne göre Girne’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından dün saat akşam Gazi Osman Paşa Sokak üzerinde şüpheli vaziyette görülen 1 kişi üzerinde yapılan aramada 300 gram ağırlığında satışa hazır hale getirilmiş hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Bu şahsın ikametgahında yapılan aramada ise satışa hazır hale getirilmiş 250 gram hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 720 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, 1 hassas terazi, 4 adet 9 mm çapında tabanca, 1 adet 9 mm çapında kurusıkı tabanca ve tabancalara ait 5 şarjör ile 9 mm çapında 8 canlı mermi bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen başka bir kişi tutuklandı. Meseleyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Uyuşturucuyla mücadele
Polis Girne’de toplam Bin 270 gram uyuşturucu ve biri kurusıkı 5 tabanca buldu