Polis Bülteni:3 Yaşındaki çocuk yüzme kursunda boğulma tehlikesi geçirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Güneşköy’de bir araçta yolcu olarak bulunan bir kişinin üzerinde uyuşturucu madde bulundu.

Polis bültenine göre, bugün 02:00 sıralarında Güneşköy’de, C.E.’nin (E-18) kullanımındaki araçta bulunan N.T.’nin (E-24) el çantasında yaklaşık 1 gram ağırlığında hint keneveri olduğuna inanılan madde bulundu. Bahse konu şahıslar tutuklandı.

-Müstahdem tarafından hırsızlık

İskele’de bir iş yerinde mart-haziran arasında süt ürünleri satışından elde edilen 22 bin TL’yi çalıştıkları işletmeye teslim etmediği gerekçesiyle O.Ç.(E-47) ve A.Ç.(E-22) tutuklandı.

-Kanunsuz mal

Güzelyurt’ta iki kişinin tasarrufunda çalıntı olduğuna inanılan bin 250 kilogram keçiboynuzu tespit edildi. Olayla ilgili olarak İ.S.(E-45) ve E.S.(E-37) tutuklandı.

-Kasti hasar

Dipkarpaz’da dün sabah iş yerinin görüntüsünü bozduğu gerekçesiyle iş yerinin yakınındaki demirden imal reklam panosunu kestiği gerekçesiyle M.Ç.(E-48) tutuklandı.

-3 yaşındaki çocuk yüzme kursunda boğulma tehlikesi geçirdi

Girne’de yüzme kursu esnasında, 3 yaşındaki bir kız çocuğu ölüm tehlikesi geçirdi. Olayda ihmali görüldüğü gerekçesiyle Y.H.Ş.(E-21) ve E.S.D.(K-19) tutuklandı. Boğulma tehlikesi yaşayan Kendra Ezekiel Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alındı.

-İş kazası

Alayköy Sanayi Bölgesinde, 5.60 metre yükseklikteki asansörde, İbrahim Bozkıl (E-41)ölçü aldığı sırada, bir demir parçasının asansöre düşmesi nedeniyle dengesini kaybederek yere düştü.

Bozkıl’ın sevk edildiği Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan muayenesinde sağ el bileğinde ve bel kemiğinde kırık tespit edildi.

-Gemide kaza

Gazimağusa’da Serbest Liman Bölgesindeki bir gemide vinçle inşaat demiri yüklemesi yapılırken, vincin tutacağındaki bir demirin kopup savrulmasıyla 23 yaşındaki Korhan Hasan Ondal alnından yaralandı. Ondal Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

-Yangın

Lefkoşa’daki bir kafede, dün gece, çikolata eritme makinesi alev aldı. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında söz konusu çikolata eritme makinesi kullanılamaz hale geldi.

-3 kişi kayıp

Lefkoşa sakini 20 yaşındaki Burak Kırdar’dan ikametgahından ayrıldığı 6 Ağustos’tan sonra haber alınamadığı; Lefkoşa sakini 22 yaşındaki Sibel Sınırgeç’ten ikametgahından ayrıldıktan sonra haber alınamadığı; Girne sakini 37 yaşındaki Elif Balcı’dan da ikametgahından ayrıldıktan sonra haber alınamadığı kaydedildi. Bahse konu şahısların arandığı kaydedildi.

[ad_2]

Polis Bülteni:3 Yaşındaki çocuk yüzme kursunda boğulma tehlikesi geçirdi

Yorumlar kapalı.