Özkurt:BRTK, Halkın gözü kulağı olmaya devam edecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Müdürü Meryem Özkurt, kurumun Kuzey Kıbrıs’ ın ve dünyanın her yerinden canlı yayın yeteneği ve zengin program içerikleriyle halkın gözü kulağı olmaya devam edeceğini vurguladı.

Özkurt, BRTK’nin 57’inci kuruluş yıldönüm nedeniyle mesaj yayımladı.

Özkurt mesajında, zor zamananların kahramanları tarafından, zor zamanlara moral kaynağı olsun diye kurulan Bayrak Radyosunun bugün 3 televizyon 6 radyo ve web sitesi ve yeni medya uygulamalarıyla çağı yakalamanın gururunu yaşadığını belirtti.

Kuzey Kıbrıs’ ın ve dünyanın her yerinden canlı yayın yetenekiyle , zengin program içerikleriyle halkın gözü kulakı olmaya devam eden BRTK’nin, dünya gündemini izleyicisine, ülke gündemini yabancı dillerde dünyaya aktararak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ nin tanıtımına katkı koyduğunu vurguladı.

“Bayrak Radyo Televizyon Kurumu bugün 57 yaşında. Ülkemizin kamu yayıncılığı yapan tek kuruluşu olan Bayrak Radyo Televizyon Kurumu, Kıbrıs Türkü’nün sesini duyurmaya başlayalı tam 57 yıl oldu. 21 Aralık 1963 Olayları’nın hemen sonrasında ‘bayrak bayrak bayrak’ anonsuyla yayın hayatına başlamış ve halka büyük bir moral kaynağı olmuştur” diyen Özkurt, bu yüzdendir ki KKTC’nin varlığının önemli bir parçası olan Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun gelişen ve değişen dünyadaki teknolojik gelişmeler ışığında, kamu yayıncılığı bilinci ve sorumluluğuyla yayınlarına her zaman devam edeceğini ifade etti.

[ad_2]

Özkurt:BRTK, Halkın gözü kulağı olmaya devam edecek