‘Mutlu Yaşam Derneği’, ‘Mutluluk Herkese Lazım!’ sloganıyla hayata geçti – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KKTC

‘Mutlu Yaşam Derneği’, ‘Mutluluk Herkese Lazım!’ sloganıyla hayata geçti




MutluYaşam Derneği, (MUYADER)  Gazimağusa Suriçi’nde hizmete girdi…

Kısa adı MUYADER olan MutluYaşam Derneği, hem kente canlılık katmak hem de bölge insanına çeşitli faaliyetlerle katkı sağlamak hedefiyle kuruldu.

 

MutluYaşam Derneği Başkanı Mete Mutlu Balkıs, BRT‘ye derneğin amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Balkıs derneği hayata geçirme amaçlarının en başta mutlu olup mutlu etmek olduğunu belirterek, derneğin kapılarının her yaşta bireye açık olduğunu vurguladı.

Mete Mutlu Balkıs “Mutluluk Herkese Lazım ! ” diyerek çıktıkları bu yolda, mutlu olmak için çaba ortaya koyduklarını ve koymaya devam edeceklerini söyleyerek bu amaçla açtıkları derneklerinin 29 Temmuz’da tescil aldığını ve uluslararası alanda faaliyet göstererek ülkenin tanıtımına katkı koymak istediklerini de sözlerine ekledi.

 

Balkıs 40’a yakın üye sayıları ile birlikte çeşitli faaliyetler yapacaklarını, bunların bilim kurulu oluşturma, sohbet günleri, 3D tasarım atölyesi çalışmaları ve bilgilendirme seminerlerinin yanısıra 8-12 yaş grubu çocuklara yönelik basketbol faaliyetlerinin hayata geçirileceğini kaydetti.

Balkıs faaliyetleri çerçevesinde koro ekibinin 12 Şubat’ta İstanbul Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ile ortak bir konser vermek üzere oraya gideceklerini de açıkladı.BRT