Muhabirin sorusuyla gerildi! Oruç tutan oyunculara baskı yaptığı iddia edilen Kuntz’tan olay çıkış

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

A Milli Futbol Takımı’nın hocası Stefan Kuntz, oruç tutan oyuncu sayısının fazla olmasından şikayetçi olduğu, futbolculara karşı tavır belirlediği yönündeki iddialara sert çıktı. Kuntz, “Böyle bir şey yaptığımı neye dayanarak söylüyorsunuz? Ben performans verecek oyuncularıma nazaran kadroyu seçiyorum. Burada olmaktan dolayı mutluyum” dedi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (EURO 2024) D Grubu’nda yer alan A Milli Takım, deplasmanda Ermenistan’la karşı karşıya geldi. Geriye düştüğümüz maçtan 2-1 galip ayrıldık.

ORUÇ KRİZİ İDDİASI

A Milli Takım’da oldukça sayıda oruç tutan futbolcunun Teknik Direktör Stefan Kuntz’un kendilerine karşı tutumlarından rahatsız olduğu, teravih namazı saatinde fazladan idman koyması sebebiyle şikayetçi olduğu iddia edildi.

KUNTZ SİNİRLENDİ

Stefan Kuntz, gazeteciden gelen bu sorundan sonrasında sinirlendi. Alman teknik direktör, “Benim bu şekilde bir şey yaptığımı, bunu neye dayanarak söylüyorsunuz. Doğru olan A Milli Takım’da birçok oyuncu niyetliydi. Yüzde yüz bu mevzuyu destekliyorum. Ve ben kadromu kurarken o gün performans gösterecek oyuncularıma nazaran kadromu seçiyorum” dedi.

“BENİM KARAR VERME AŞAMALARIMLA BELLİ OLMUYOR”

Türkiye’de çalmış olduğu için mutlu bulunduğunu söyleyen Kuntz, Ben sevmiş olarak buradayım. Kültürel değişimleri kabul ediyorum. Bu biçim durumlar benim karar verme aşamalarımla belli olmuyor” ifadelerini kullandı.

“ABDÜLKERİM’İN TEDAVİSİ 2 HAFTA SÜRECEKTİ”

Baş ağrısı sebebiyle kadrodan çıkartılan ve Galatasaray’ın maç kadrosunda yer alan Abdülkerim Bardakcı’nın durumuyla ilgili ise “Abdülkerim’i tedavi eden doktorlardan aldığımız raporda nörolojik olarak tedavinin 2 hafta süreceği söylendi, biz de bu karar doğrultusunda kararımızı verdik” açıklamasını yapmış oldu.

Muhabirin sorusuyla gerildi! Oruç tutan oyunculara baskı yaptığı iddia edilen Kuntz’tan olay çıkış