Mauro Icardi bombaları peş peşe patlattı! Galatasaray’ı göğsüne kazıyacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icard, kulüp ile beraber kendi adına hususi bir forma çıkarttıklarını deklare etti. Arjantinli yıldız ek olarak, Galatasaray logosunu göğsüne dövme yaptıracağını söylemiş oldu.

Şampiyonluğa koşan Galatasaray’ın kilit ismi Mauro Icardi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı taraftarlara iki haber birden verdi.

GALATASARAY’I GÖĞSÜNE KAZIYACAK

Mauro Icardi yaptığı paylaşımda Galatasaray ile birlikte özel bir forma çıkarttıklarını açıkladı. Golcü futbolcu ayrıca, kulüp logosunu göğsüne dövme yapacağını belirtti. Icardi’nin paylaşımı kısa sürede büyük beğeni aldı.

“BENİM İÇİN ÖZEL BİR ANLAMI VAR”

Icardi yaptığı paylaşımda, “Galatasaray ile birlikte benim için bu özel formayı çıkardık. Kulübümüzü ve tüm taraftarlarımızı temsil eden sembolümüzden esinleniyor. Bunu sizinle paylaşmaktan çok mutluyum çünkü benim için özel bir anlamı var. Bu yüzden hayatım boyunca göğsümde dövme olarak taşıyacağım. Tüm mağazalarımızdan temin edebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY’I SIRTLIYOR

Mauro Icardi bu son 23 maçta Galatasaray forması giydi. Arjantinli yıldızi, bu karşılaşmalarda 18 gol ve 8 asistlik performans gösterdi.

Icardi’nin paylaşımı:

Mauro Icardi bombaları peş peşe patlattı! Galatasaray'ı göğsüne kazıyacakMauro Icardi bombaları peş peşe patlattı! Galatasaray'ı göğsüne kazıyacakMauro Icardi bombaları peş peşe patlattı! Galatasaray'ı göğsüne kazıyacak

Mauro Icardi bombaları peş peşe patlattı! Galatasaray'ı göğsüne kazıyacak

Mauro Icardi bombaları peş peşe patlattı! Galatasaray'ı göğsüne kazıyacak

Mauro Icardi bombaları peş peşe patlattı! Galatasaray’ı göğsüne kazıyacak