Maliye Bakanı Berova, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Karaca’yı kabul etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Maliye Bakanı Özdemir Berova, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca’yı kabul etti. Karaca, Berova’yı yeni görevi nedeniyle kutlayarak, başarılar diledi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Maliye Bakanı Berova kabulde yaptığı konuşmada, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca’yı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Sivil Savunma Teşkilatı’nın önemine vurgu yapan Berova, “Sivil Savunma Teşkilatımız göz bebeğimiz olan kurumlarımızdan bir tanesidir. Bugüne kadar yaptığınız çalışmalar, takdirle karşıladığımız çalışmalardır. Varlığınız için teşekkür ederiz. Çalışmalarınızın aynı başarı içerisinde önümüzdeki yıllarda da devam edeceği konusunda herhangi bir şüphemiz yoktur” dedi. 

Türkiye’de 6 Şubat deprem felaketinin akabinde, deprem bölgesine giderek, görev alan Sivil Savunma Teşkilatı ekiplerinin arama kurtarma çabalarına katkısını hatırlatan Maliye Bakanı Berova, şunları kaydetti:

“Özellikle 6 Şubat depreminin akabinde hızlı bir şekilde Anavatan Türkiye’ye intikal edişiniz ve Şampiyon Meleklerimizi kurtarabilme adına yaptığınız çalışmalar tarihin sayfalarına yazılmış olan çalışmalardır. Yaşanan asrın felaketinde ne yazık ki vatandaşlarımız, Şampiyon Meleklerimiz hayatlarını kaybetti. Onları asla unutmayacağız”

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca da, Berova’yı yeni görevi nedeniyle kutlayarak, başarılar diledi.

Karaca, “Yeni göreviniz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne, sizlere hayırlı, uğurlu olsun. Başarılar dilerim. İnşallah şimdiye kadar olduğu gibi, yine iş birliği içerisinde çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

[ad_2]

Maliye Bakanı Berova, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Karaca’yı kabul etti

Yorumlar kapalı.