LTB – Biyologlar Derneği iş birliğinde ‘ekolojik park’ – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KıbrısKKTC

LTB – Biyologlar Derneği iş birliğinde ‘ekolojik park’




Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Biyologlar Derneği’nin iş birliği içerisinde Lefkoşa’daki bir park, ekolojik parka dönüştürülecek.

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Biyologlar Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyelerini kabulünde yaptığı açıklamada, belediyenin Biyologlar Derneği ile başkentteki bir parkın ekolojik parka dönüştürülmesi için ortak proje üretme konusunda görüş birliğine vardıklarını söyledi. 

LTB tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Biyologlar Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyeleri, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Harmancı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 
Biyologlar Derneği’nin yeni başkanı Gizem Mulla ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak, çalışmalarında başarılar dileyen LTB Başkanı Harmancı, Biyologlar Derneği’nin önemli çalışmalara imza attığını ve belediyenin dernekle her zaman iş birliğine hazır olduklarını ifade etti. 
Biyologlar Derneği ile ortak projeleri ürütme konusunda fikir birliğine vardıklarını belirten Harmancı, başkentte bir parkın ekolojik parka dönüştürülmesi noktasında görüş birliğine vardıklarını söyledi. 

Biyologlar Derneği Başkanı Gizem Mulla ise yaptığı konuşmada, bir parkın ekolojik parka dönüştürülmesi projesinde LTB ile iş birliği içinde çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de başkent belediyesi ile ortak projeler için çalışacaklarını söyledi.