“Limasol Sigorta RaceFest” cumartesi yapılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği’nin Limasol Sigorta sponsorluğunda organize ettiği yarış festivali, “Limasol Sigorta RaceFest”, 6 Kasım Cumartesi günü CemsaSporting Center’de yapılıyor.

Birbirinden güzel ve yoğun ilgi gören 3 Drag yarışını geride bırakan ve 2021 sezonunu yepyeni bir organizasyonla kapatmaya hazırlanan Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği, Limasol Sigorta RaceFest için hazırlıklarını tamamladı. Etkinlikte, yaklaşık 200 metre Drag yarışı, “Time Attack”, zamana karşı pist yarışı ve “Auto Show”spor otomobil sergisinin yapılacağı etkinlik için geri sayım sürüyor.

Saat 14.00’te kapıların açılmasıyla başlayacak olan etkinlikte 15.00-17.00 saatleri arasında Drag yarışı, 18.00-22.00 saatleri arasında ise “Time Attack” yarışı yapılacak. Etkinlik boyunca spor araçların da sergileneceği etkinlik için dernek yönetimi yayınladığı duyuru ile kısıtlama getirdi.

Herhangi bir lisans veya üyelik şartının aranmayacağı etkinlikte Drag yarışı 50 araç, “Time Attack” 70 araç ile ve “Auto Show” 250 araç ile kısıtlandı.

[ad_2]

“Limasol Sigorta RaceFest” cumartesi yapılacak