Lezita, Superior Taste Award’da ödüle layık görüldü – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Ekonomi

Lezita, Superior Taste Award’da ödüle layık görüldü



Lezita, müşterilerinin beklenti ve gereksinimleri doğrultusunda geliştirdiği yenilikçi ürünleri ile internasyonal Superior Taste Award’da ödüle layık görüldü. Lezita, ürünlerin duyusal tat performanslarının ustalaşmış tat uzmanları tarafınca değerlendirildiği organizasyonda, Tam Tahıllı Çıtır Piliç Fileto ile Cheddar ve Mantar Dolgulu Piliç Kroket ürünleriyle ‘Lezzet Ödülü’nün sahibi oldu. Superior Taste Award, 2005’te International Taste Institute tarafınca düzenleniyor.

Lezita, müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği yenilikçi ürünleri ile uluslararası Superior Taste Award’da ödüle layık görüldü.

Lezita’dan yapılan açıklamaya göre, Lezita, ürünlerin duyusal tat performanslarının profesyonel tat uzmanları tarafından değerlendirildiği organizasyonda, Tam Tahıllı Çıtır Piliç Fileto ile Cheddar ve Mantar Dolgulu Piliç Kroket ürünleriyle “Lezzet Ödülü”nün sahibi oldu.

Superior Taste Award, 2005’te International Taste Institute tarafından düzenleniyor. Enstitü, Avrupa’nın prestijli aşçılık ve içecek derneklerine üye 200’den fazla profesyonel tat uzmanı ile çalışıyor.

Gıda ve içecek firmalarına ürünlerinin kalitesini geliştirmeleri ve satışlarını artırmaları konusunda destek olmak amacıyla düzenlenen ödül programında ürünler, 14 milletten, 20’den fazla dünya mutfağı hayranından oluşan çok uluslu bir ekip tarafından değerlendiriliyor.