Lefke, Kaymaklı’yı ağırlayacak – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

Lefke, Kaymaklı’yı ağırlayacak




AKSA Süper Lig’de 1.haftada Mesarya deplasmanından 3 puanla dönen batı temsilcisi Lefke’de ikinci hafta hazırlıkları başladı.
Teknik Direktör Toygar Davulcu, Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Spor Dosyası’na konuk olarak Mesarya karşısında elde ettikleri galibiyeti değerlendirdi.
Takım olarak iyi bir mücadele verdiklerini ifade eden Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu, “Öncelikle Mesarya Spor Kulübü’nü bizlere gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı kulübüm adına çok teşekkür ediyorum. Çok zor bir karşılaşmadan 3 puanla ayrıldık. Oyuncularımız 90 dakika boyunca galip gelmek için büyük bir efor sarfetti. Mesarya çok güçlü bir takım. Ligin ilk maçı olması, yabancı oyuncularının oynamamış olması bize avantaj sağladı. Galibiyetle başlamak bizim için önemliydi” dedi.

Pazar günü kendi sahalarında Küçük Kaymaklı’yı konuk edeceklerini ve hazırlıklara başladıklarını söyleyen Davulcu, “Kaymaklı’yı mağlup etmek için sahaya çıkacağız. Bu hafta da kazanırsak camia olarak lige daha iyi motive olacağımızı düşünüyorum. Lefke taraftarlarını karşılaşmaya davet ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.