KTBB heyeti, TBB Başkanı Şahin’i ziyaret etti – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KıbrısKKTC

KTBB heyeti, TBB Başkanı Şahin’i ziyaret etti




 

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği (KTBB) heyeti, açılışını Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergi açılışına katıldı. Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Erdoğan, Türkiye Belediyeler Birliği’nin, sınırları içinde ve dışında ihtiyaç duyan ve talep eden her belediyenin yanında yer almasını takdirle karşıladıklarını kaydederek, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği’ni Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ile Yönetim Kurulu üyeleri Girne Belediye Başkanı Nidai
Güngördü, Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan ile birlikte Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı
Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti.

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar ziyarette yaptığı konuşmada işbirliğinin önemine işaret etti.

Özçınar, “Sizlerin sayesinde Kıbrıs Türk Belediyeciliği’nde önemli gayretler gösteriyoruz. Türkiye Belediyeler Birliği ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği kurumsal kimlik yapısı içinde bunu aşmaya çalışıyoruz. Tecrübe paylaşımından, proje üretim noktasındaki bu ilişkilerimizi üst düzeye taşıyarak genelde ülke insanımıza bir hizmeti yaratmaya çalışıyoruz” dedi.